Forside     E-mail

Dette siger kunderne

Scaniro A/S
Torben blev anbefalet til Scaniros bestyrelse, og blev i konstitueringen opfordret til at tage formandsposten.

Vi kendte altså ikke Torben på forhånd, men sammen med vores rådgivere og efter et par møder, stod det klart at vi havde med en engageret og kompetent rorgænger at gøre. Ud over Torbens høje faglighed vil vi i Scaniros bestyrelse fremhæve det gode humør. Evnen til, - på en positiv og medrivende måde, - at få ejerskab fra alle rundt om bordet i alle beslutninger ligger naturligt for Torben. Og det er afgørende vigtigt i et forum med mange holdninger og vigtige beslutninger.

Så vi kan sige herfra, efter et år med Torben ved roret: Er du og din virksomhed til ”små hop på stedet” så tag en anden end Torben. I modsat fald, ja så får du fuld valuta for penge.

Lars Ole Rærup, direktør Scaniro A/S.

Krone Vinduer A/S
Torben og jeg har arbejdet samme i mange år og jeg ved hvad han indeholder. Derfor var det naturligt at spørge Torben om han ville sidde som formand i vores bestyrelse. Han er positiv og hurtig, og derfor rigtig god for mig som sparringpartner, især indenfor strategi, ledelse, økonomi og virksomhedsopkøb. I en forretning som vores, hvor tingene til tider går stærkt, er jeg glad for Torbens måde at sætte sig ind i opgaverne og komme med konstruktive forslag, altid i en positiv ånd og ikke bange for at gå aktivt ind i arbejdet. Der hersker en ligefrem og munter tone og det nyder jeg.
For mig er det vigtigt at virksomheden har en ekstern bestyrelse, og det er endnu vigtigere at kemien i bestyrelsen passer med virksomheden, det gør den i høj grad med Torben.
Kaj Bundgaard, Krone Vinduer A/S

 

PL Service A/S
Torben er en rigtig god ”sparringspartner” når der skal tages beslutninger. Han kommer med konstruktiv feedback som man lige skal have vendt således der ikke bliver taget forhastet beslutninger. Torben formår at holde fokus på opgaven samt har stor forståelse/indsigt i arbejdsforløbet i en håndværkervirksomhed. Torben siger sin mening og deltager aktiv på vores møder hvor hans faglige dygtighed inden for økonomi, virksomledelse osv. kommer til udtryk.
Direktør Søren Pedersen, PL Service A/S

 Arctic Group A/S

Torben deltager aktivt på bestyrelsesmøderne og er samtidig en proaktiv spiller og rådgiver for virksomhedens ledelse og ejere imellem bestyrelsesmøderne. Torben arbejder målrettet og løsningsfokuseret, han er behagelig at arbejde sammen med og  passer godt ind i og med vores virksomheds ”kemi”.
I bestyrelsesarbejdet hos Arctic Group har Torben især arbejdet med:
- strategisk udvikling generelt.
- organisatoriske forhold / medarbejdertrivsel, - udvikling  og – fastholdelse.
- virksomhedsopkøb
- økonomi – nøgletal, driftsafvigelser.
Poul Jørgen Nielsen Bestyrelsesformand og medindehaver af  Arctic Group A/S

 

Malerfirmaet J. Jeppesens Eftf. ApS
Torben er meget engageret i vores samarbejde, og har været en god og ny vinkel i vores bestyrelse. Han formår at ”stikke en kniv” i de ømme steder, og holder os op på at vi tager aktion herpå, og jeg synes helt klart vi er blevet hurtigere til at handle på de vigtige områder. Alt i alt har vi haft en rigtig godt samarbejde.
Lars Jeppesen indehaver Malerfirmaet J. Jeppesens Eftf. ApS

 

Marcussen A/S
Poul Erik Marcussen har formuleret følgende udsagn op omkring mit virke i bestyrelsen hos Marcussen A/S:

Poul Erik Marcussen, indehaver Marcussen A/S

 

Nicon Industries A/S
Torben er et engageret og altid velforberedt medlem af vores bestyrelse. Han er kompetent, og har hurtigt opnået en stor forståelse for alle dele af min forretning. Torben kommunikerer direkte og kalder ”en skovl for en skovl”, han er positiv og med en god humor.
Anders Hecht-Pedersen, indehaver Nicon Industries A/S. 

Danish Yachts A/S
Vi har et rigtig godt og positivt samarbejde med Torben. Han er meget engageret og siger sin mening og har altid fokus på den overordnede udvikling.

Per Hesselbæk, adm. direktør Danish Yachts A/S.